Velkommen til dette års afstemning omkring jeres skønhedsfavoritter!
Hvilke skønhedsprodukter er dine yndlings? Vær med til at stemme om Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin og deltag samtidig i lodtrækningen om en af de lækre præmier: Vi udlodder i alt 10 overdådige goodiebags til en værdi af 5.000 kroner med nogle af de nominerede produkter samt 4 gavekort til en værdi af 2.500 kroner til Magasin. Der trækkes i alt 14 vindere. Afstemningen slutter 12.oktober kl. 9.00. Præmierne i konkurrencen er sponsoreret af de forskellige producenter nomineret til skønhedsfavoritter 2017

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage markedsføringsmateriale.
START AFSTEMNING HER
 
Bedste klassiske duft

Nogle dufte og mærker er klassikere indenfor duftens verden, men selv en gammel favorit kan blive endnu skønnere med lidt nytænkning. 
Bedste bambivipper

Drømmer du om lange, fyldige vipper? Disse tre mascaraer give øjenvipper, der gør selv Bambi misundelig.  
Bedste perfekte hud

Uanset om du er til mat, satinagtig finish, glød eller et quick fix på farten, finder du det i disse tre super-foundations. 
Bedste nomakeup-makeup

Er du ikke til en meget dækkende makeup, byder en farvet dagcreme på den perfekte kombination af pleje og farvet pigment, som giver et let og naturligt look.   
Bedste kysseklare læber

En læbestift kan forvandle et helt outfit og give selv en enkel T-shirt og et par jeans et sofistikeret twist – uanset om du er mest til de matte, de glansfulde eller de kraftige farver. 
Bedste inner beauty

Skal skønheden have hjælp indefra, findes der heldigvis mange forskellige kosttilskud, som hjælper huden til at blive smukkere og sundere med  glød og udstråling. 
 
Bedste mildeste rens

Micellar-renseprodukter renser alt makeup og skidt af og er blevet så populære, at det kun er på sin plads at oprette en kategori særligt dedikeret til den skånsomme, men effektive rens. De fås som en tyndtflydende væske, i geléform og som en mælk 
Bedste nørdet skønhed

Hvem elsker ikke teknologi eller sjove redskaber, der kan få huden til at blive endnu skønnere? Disse byder på alt fra forskønnende nåle til effektiv rens.  
Bedste magi på flaske

Døjer du med tørhed, urenheder og begyndende linjer eller dybe bekymringsrynker, er et serum vejen frem – vi vil endda gå så vidt at kalde nogle af disse dyrebare dråber for magiske
 
Bedste fugt hver dag

Er der ét produkt, de fleste af os ikke kan undvære i vores skønhedsrutiner, er det den forskønnede nat- og dagcreme, som udgør fundamentet i den daglige pleje. 
 
Bedste skrub af

Peeling, skrub eller eksfoliering. Kært barn har mange navne, men uanset hvilken form du vælger, er her tre,  som effektivt renser, udglatter og fjerner de døde hudceller i ansigtet. 
Bedste maskebal

Uanset din huds behov  findes der en maske til dig. Har du ikke tid og råd til den store ansigtsbehandling hos en professionel, kan meget heldigvis klares derhjemme med en god ansigtsmaske.  
Bedste gå glad i bad

For mange begynder dagen med et brusebad. Her skal lokkerne også vaskes og plejes, og med disse hårprodukter bliver det ren forkælelse.  
Bedste plejende hold

Ønsker du både pleje og styling, findes der heldigvis masser af gode produkter, der giver hold og fugt, uden at håret føles stift som candyfloss.  
Bedste all eyes on me

Både øjne og bryn udgør en markant del af vores ansigtstræk. Der findes derfor en del produkter og behandlinger med henblik på at forskønne disse. Vi har udvalgt de allerbedste, som både giver holdbar farve, smukke bryn og lange vipper.
 
Bedste fremtidens hår

Det er ikke kun pleje, som gør håret skønnere. Også smarte hjælpemidler kan gøre det lettere at opnå et perfekt look med minimal skade af håret undervejs
 
Bedste dansk & dejlig

Vi elsker dansk skønhed og er stolte af de mange gode produkter og mærker, som vores lille land har at tilbyde. Derfor har vi udvalgt nogle særlige favoritter, som er danske og dejlige.
 
Bedste nicheduft

Der findes næsten ikke noget bedre end at finde en unik parfume, som du kan kalde for din særlige duft, og med disse skønne nichedufte er du næsten sikret dig at have din helt egen duft. 
Bedste designerduft

De store modehuse evner at skabe både smukt tøj såvel som forførende dufte, og med en designerduft er du sikret en både velduftende og æstetisk oplevelse. 
Bedste instant body-fix

Nogle produkter kan stå for en vild forvandling, om det så er øjeblikkelig farve eller opstrammet og udglattet hud på kort tid. 
Bedste vildtvoksende lokker

Både genetik, stress og hormonelle ubalancer kan lede til hårtab, men der findes heldigvis håb i form af  serum, kosttilskud og særlig pleje. Disse produkter stimulerer hårvæksten, og med lidt tålmodighed vil der komme mere fylde til håret igen. 
Favoritterne som kunder og Magasins Beauty Shoppere har udvalgt 

En ikonisk duft, olie der gør underværker, serum der virker som botox og makeuppaletten vi ikke kan undvære. Her er fire favoritter som Magasins kunder og Beauty Shoppere har udvalgt
 
Indsend dine stemmer

Før du er med i konkurrencen, skal du give os lidt informationer, så vi kan kontakte dig i tilfælde af, at du er den heldige vinder.
 
NAVN  *

 
EFTERNAVN *

 
TELEFON *

 
ADRESSE *

 
CO (VALGFRI)

 
POSTNR. *

 
Ønsker du at modtage 2 nr. af COSTUME for 0 kr ? og blive inspireret indenfor skønhed og mode?

Ved at trykke på JA vil du gerne abonnere på COSTUME og får dine første 2 numre for 0 kr. Derefter modtager du COSTUME i løbende abonnement. Du kan når som helst opsige abonnementet efter de 2 gratis numre.  

Jeg har læst og accepterer abonnementsbetingelserne. http://costume.dk/abobetingelser

Bemærk: Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det. Abonnementet betales for 3 numre ad gangen, i alt 192 kr. (64 kr. pr. nummer).
     
 
Husk at godkende betingelserne *

Ved deltagelse tilmeldes du automatisk Costume.dk's nyhedsbrev.

Konkurrencen afholdes af Costume. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 3910 3016

Konkurrencen løber i perioden 31.august – 12. oktober 2017.  Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar. Vinderen får direkte besked på mail, når konkurrencen er afsluttet den 12.oktober

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage. 

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. 

     
Tak for din deltagelse i Costume Skønhedsfavoritter  i samarbejde med Magasin. Du er nu med i lodtrækningen om 10 goodiebags fyld med et udvalg af de bedste skønhedsprodukter til en værdi af 5.000 kroner pr. stk! samt 4 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.
Vi trækker i alt 14 vindere, som får direkte besked.


Læs mere på www.costume.dk
Besøg Magasins skønhedsunivers her