VELKOMMEN TIL AFSTEMNINGEN
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris gennemføres for første gang i 2017 og for første gang har DU mulighed for at stemme om, hvilke produkter du synes er de absolut bedste i forbindelse med en aktiv livsstil.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen består af 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr.
AFGIV DIN STEMME HER
 
Bedste - Løbesko *

Løbesko skal være komfortable og give optimal støtte, når man løber. Der skal være god stødabsorbering i hælen så er det rart, hvis skoen føles let og giver en glidende skridtafvikling

Asics - DynaFlyte: 
Let som en fjer og solid til de længste løbeture. Fin stødabsorbering, konstrueret uden sømme og smyger sig tæt om dine fødder. 

Diadora - Blushield: Kraftig støddæmpning og "fejlretnings-funktion", der udligner assymmetrien mellem fødderne og justerer skæve trin op ophæver tendenser til pronation, så fødderne kommer i balance. 

Skechers - Gorun 4: 
Letvægts neutral-sko. God stødabsorbering i sålen. Det elastiske knitmateriale på overdelen tilpasser sig din fods facon. Et fingerhul i hælkappen gør det rigtig let at få skolen af og på. 
Bedste - Kompressionstøj *

Mærk fordelene ved kompression i forhold til restitution eller brug det under træning og se om du kan løbe hurtigere med et par tætsiddende kompressionstights.

2XU - Hyoptik Tights: Dejlig høj talje, blødt materiale. Indbygget solfaktor 50, lille lomme fortil i taljen. Kompression på lårmuskler, balder, hofte og lægge.

Puma - Pwrshape tights: Dejlig bred talje, kompressionszoner på ydersiden af lårene. Praktisk lomme i linningen med plads til en smartphone.

X - BIONIC The Trick Running Shirt: The Trick Top funktionel og meget innovativ løbetrøje. Trykzoner i lænden, der støtter bindevævet, samt sved- og varmetransporterende strukturer

CEP - Performance Tights: Komfortabel kompressionstights med reflekslabel på låret. Anatomisk pasform og integreret sidelomme giver gode anvendelsesmuligheder.
 
Bedste - Løbetights *

Tights er et must i forårets garderobe uanset om du skal i fitness eller ud at løbe. Nogle er endda så behagelige at du også har lyst til at bruge dem til hverdag.

Casall - Palmeprint tights:
Stramtsiddende tights i dejligt tyndt materiale, det skønneste print, virkelig god pasform og høj svedtransport. Velegnet til alt fra løb til indendørs træning. 

Kari Traa - TINA high w tights:  God pasform, den høje talje er både rar og opstrammende, så man ikke føler, at man buler ud.  


 
Bedste - Yoga tights *

Casall - Long leg tights: Blødt og behageligt materiale og ekstra høj talje, som kan rulles ned, hvis man vil. Ekstra lange ben, som kan trækkes ned under hælen til fx yoga. Meget stram elastikvirkning, som giver ben og balder flot skulpturel virkning.  

Kari Traa - KRISTINA Tights:  Sømløse i meget blødt materiale og zone med indbygget baldeløft. Silikonekanent på bagsiden af den brede elastiklinjen får taljen til at sidde, hvor den skal. Tightsene sidder helt til ved anklen. Gode til indendørs træning, fx yoga, pilates og fitness.


 
Bedste - Langærmet løbetrøje *

En langærmet trøje i uld eller funktionelle materialer er genial til løb i forårets lune vejr. Kroppen holdes varm og materialet tillader kroppen at ånde og giver en optimal svedtransport.

KARI TRAA - Kristina hoddie: Ultrablød, 4vejs stretch, skønt loose fit, der ikke kryber op.  Brede manchetter om håndleddet, så der ikke slipper kold luft ind. 

Kari Traa - Svala: Hel tynd uldblanding med svedabsorberende og åndbare paneler på ryggen og under armene. 

CRAFT - Warm intensity CN Longsleeve: 
Uldblanding i flot sort hvid stribevirkning. God bred kant i halsen. 

Helly Hansen Active: 
Klassisk og svedtransporterende blødt materiale, gode brede manchetter ved håndled.
 
Bedste - Træningstop *

Til fitness er disse toppe perfekte, da de har en god pasform, er åndbare og svedtransporterende. Der er mange fine detaljer, så vælg din favorit til når du skal i fitness centret.

HUMMEL - Pil seamless top: Åndbar, hurtigtørrende og velsiddende uden generende sidesømme. Silikonekant forneden hindrer den i at rulle op. Paneler giver flot talje, stropperne flotte skuldre og ryg.  

CASALL- Brilliant strap tank:
Utrolig tynd og blød træningstop med silkelook og feminint touch med åndbare paneler under armene og dobbelte spaghettistropper.  

CRAFT - Core seamless teak:
 Svedtransporterende og blød. Høj ventilation via supersize meshpaneler. Fri for generende sidesømme. Løs pasformen, så den ikke kryber op. Flot bryderryg, som falder flot uden at skabe bh-deller. 
Bedste - Sports BH - LOW impact *

Til yoga og fitness har de fleste ikke behov for så meget støtte i sports BHen, men alligevel skal den være super komfortabel og have en god pasform. En let polstring foran giver et flot look. 

Kari Traa - Ness: Bh'en har en bred kant under barmen, som næsten gør den til en top. Polstret, så man ikke viser brystvorter, og er man ligeglad med det, kan polstringen i skålene tages ud. Klassisk bryderryg med meshpaneler og andre fine detaljer.

Hummel - Cassidy: 
God bred elastik, som støtter brysterne forneden. Har tynd indbygget pad, som både giver form og støtter lidt ekstra. Har svedtransporterende netpaneler øverst på brystet og ryggen.  

Casall - Glaring: Tynd polstring fortil giver flot brystprofil. Superflot bryderryg med ventilationshul og netstof giver perfekt ventilation. God blød ribbet elastikkant forneden. 
Bedste - Sports BH - HIGH impact *

Når du giver den gas på løbeturen, er det vigtigt med en sportsbh, som passer perfekt til din barm. Justerbare stropper og et blødt materiale, er essentielt når man skal finde den perfekte sports BH.  

Puma - Pwrshape: Formstøbte skåle med fleksibel bøjle. Ryggen og omkreds kan justeres  Foran mellem brysterne er et meshpanel til ventilation.  

Brooks - Juno: Let polstret med gode justerbar velcro stropper foran. Kan finjustere mens man løber.  Flot rygparti med god støtte i selekonstruktionen. Lille meshpanel foran sørger for ventilation.

Casall - Confidence:
Let polstring i hele forpartiet. Lynlås foran, så man nemt kan kan tage den af og på. Stropper der kan justeres bagpå. Lavet med cupstørrelser. Netpanel til ventilation i ryggen og let nopret bånd på indersiden af elastikken under brysterne, så bh'en sidder perfekt. Dejligt blødt materiale og smukt design. 
Bedste - Løbejakke *

Løb foråret i møde i al slags vejr med en funktionel løbejakke, så kroppen holdes tør og varm under løbeturen. Bliv set i mørket med smarte refleks detaljer.

HUMMEL - Alessa zip:
 Virkelig lækker vandtæt løbejakke med hætte der kan gemmes væk. Vejer kun 120 gram. Refleksvirkninger giver fuldsynlighed. Fiks lomme til nøgler.

CRAFT - Weather jacket W:
 Super funktionel robust og slidstærkt materiale. Smart manchet-forlænger, der ikke snærer. God hætte, der kan snøres ind. Har lille sidelomme bagtil til nøgle eller dankort.  

DIADORA - Make it bright:
 Super refleksvirkning. Alt det lyserøde plus sidepaneler lyser som refleks i mørke. Let materiale. Lynlåslommer i begge sider. 
Bedste - Fitness tracker *

Har du behov for ekstra motivation til at bevæge dig i hverdagen, er en fitness tracker et godt redskab til at hjælpe dig på vej. Den kan måle alle dine aktiviteter 24/7 og nogle kan endda også monitorere din søvn.

Tomtom Touch - Fitnesstracker: 
Multisportsur og fitnesstracker i ét. Tæller forbrændte kalorier, registrerer søvnrytmer og måler puls i håndleddet. Lover også at kunne måle din kropssammensætning, dvs. fordelingen mellem fedt og muskler. Pænt og diskret design til hverdagsbrug.

GARMIN Vívoactive HR GPS Smartwatch:
Stilrent smartwatch med indbygget GPS og pulsmåler. Kan bruges til mange forskellige træningsformer, fx løb, svømning, gang, golf og cykling. Registrerer også al daglig aktivitet. Kan via bluetooth modtage mails, beskeder og telefonopkald - og vise vejrudsigten. 

Garmin Vivofit 3:
Basis-aktivitetsmåler med et helt års batterilevetid. Måler søvn og daglig bevægelse: Skridt, distance, kalorieforbrug og tid. 
Bedste - Basis løbeur *

Der er stor forskel på løbeure, men skal det kun bruges til løb er det vigtigste, at uret viser tid, distance og tempo via gps. De nyeste gps ure har pulsmåler i håndleddet som er en lækker feature, så du altid kan se om du får pulsen nok op under træningen.  

GARMIN - Forerunner 35: Måler tempo, tid og distance via GPS. Desuden udstyret med pulsmåler under håndleddet. Indeholder aktivitetstracker.  Pænt design, der også kan  bruges som hverdagsur. Kan via bluetooth connecte med din smartphone, så du kan modtage opkald og beskeder på uret.

TomTom Spark 3 Cardio + MusicGPS-ur, der måler distance, tid og tempo og har indbygget pulsmåler i håndleddet. Fungerer også som aktivitetstracker, hvor du registrerer puls og søvn via appen TomTom Mysports. Vandtæt ned til 40 meter. Du kan uploade 500 sange til uret (3 Gb), som du kan lytte til trådløst via bluetooth. Du kan også uploade dine yndlingsruter og finde tilbage til start. Pænt design.

POLAR - M200: GPS-ur med hastighed, distance og tid. Arbejder sammen med appen Polar Flow. Tracker dine aktiviteter 24/7, herunder din søvn. Uret er vandtæt. Det er et forholdsvis stort ur med pulsmåler indbygget i håndleddet. 
Bedste - Avanceret træningsur *

Bruger du dit ur til cykling, svømning, løb og måske også til ski eller vandring er det smart med en avanceret træningsur, som har multisport funktioner. Urene er vandtætte så du kan svømme med dem. De er en genial træningspartner, da du kan uploade dine træninger til computeren eller en app.  

Garmin Forerunner 735XT: GPS-ur, der egner sig til mange træningsformer, bl.a. cykling og svøming, så du kan bruge uret til triatlon. Det kan måle din VO2-max. Der er indbygget pulsmåler i håndleddet. Du kan via bluetooth få smartnotifikationer på urskiven, så du kan læse SMS'er og se, hvem der ringer. Pænt og neutralt ur.  

TomTom Adventurer: Træningsur, der kan bruges til bl.a. trailløb, vandring, ski og snowboard. Den registrerer selv transport i lift. Har indbygget kompas, barometer, pulsmåler ved håndleddet, musikafspiller  (3 Gb), ruteudforskning, pulstræningszoner og aktivitetsmåling 24/7, herunder søvn.  

Polar M400: GPS løbeur. Kan måle hastighed, tid, distance og kadence. Via bluetooth kan man modtage beskeder fra facebook og andre sociale medier. Har indbygget aktivitetsmåler og du kan via appen Polar Flow bl.a. registrere kalorieforbrug og søvn. Vandtæt ned til 40 meter. Uret holder øje med bl.a. din træningsbelastning, din restitutionsstatus og viser, hvordan din løbetræning udvikler sig. Kan også guide dig gennem en lille 5 minutters fitnesstest og forudsige dine sluttider under konkurrenceløb. 
Bedste - Træningsstrømpe *

Uden strømper på fødderne kommer man ikke langt med sin træning. Det er vigtigt, at de ikke generer eller glider ned. Materialerne skal være bløde, og ekstra polstring i hælen og ved tæerne giver øget komfort.

FEETURES ELITE - Ultra Light No Show & Quarter: 
Meget elastisk strømpe, der bliver siddende fast på foden. Slutter meget tæt og strammer ekstra tæt omkring svangen, så strømpen ikke glider ned i skoen.  

STANCE - Lauren Fleshman: 
Super flot design og meget lækre materialer. Perfekt pasform om foden, glider ikke ned i skoen. Ekstra polstring i hælen, rundt om tæerne og på knystpunktet.

CEP - kompressionsstrømper Limited edition Gold: 
Legendarisk kompressionsstrømpe, Ekstra forstærkning under hæl og fod. Overkanten under knæen føles rigtig god uden at gnave.  

2XU kompressionsstrømpe: Har ekstra tykt materiale ved tæer, under foden og i hælen. God, stram pasform, der presser ekstra til ved anklen og lidt mindre op ad læggen. Festligt med striberne.
 
Bedste - Høretelefoner *

Musik i ørerne under træning kan øge motivationen, og for mange er musikken det som gør, at man kan yde de ekstra 10%. Med et par trådløse høretelefoner, er du fri for irriterende ledninger og kan fokusere på din træning.  

Plantronics - BackBeat FIT:
Trådløse hovedtelefoner, vandtætte og i svedafvisende materiale, med nakkebøjle. Der medfølger lille taske, der kan bruges som mobilholder på armen. Refleksdetaljer på både taske og headset.

JBL - Reflect Contour: Høretelefonerne er udstyret med ørebøjler og har en let ledning bag om nakken. Der er reflekser på både ledning og øresnegl. Lyden kan justeres på ledningen langs den ene kind. Svedtæt materiale. Fire forskellige størrelser af øredutter medfølger.

Miiego - AL3: Hørebøffer til træning; god til dig, der ikke kan lide dutter i ørene. Blød nakkebøjle holder den på plads. Lyden kan justeres på knappen midt på hørebøffen. 
Bedste - Solcreme *

Træner du når solen skinner, så er det vigtigt at kroppen er beskyttet mod solens stråler. En solcreme skal være nem at smøre ind i huden og efterlade en blød hud.  

Riemann - P20: 10 timers solbeskyttelse med 20 SPF. Beskytter mod både UVA og UVB-stråler. Særdeles vandafvisende og hurtigtørrende. Produktet har en let konsistens, som gør nemt at påføre og fordele på huden.   

Avène - Avène Sun Emulsion SPF50+: Oliefri sollotion med 50 SPF. God til sensitiv hud. Parfumefri. Meget let i konsistensen og efterlader huden mat. Nem at smøre ind i huden.  
A-Derma - PROTECT AD Cream SPF50+ : Parfumefri og vandafvisende. SPF 50. Har en meget tyk konsistens. Nem at smøre ind i huden. 
Bedste - Cykelhjelm *

Uanset om du cykler landevejscykling, eller hverdagscykling til og fra arbejde, er en cykelhjelm et must for at beskytte hovedet. Hjelmen skal være nem at justere, have en god pasform, og være komfortabel og let.  

POC - Octal: En pæn og stilren hjelm, der ingenting vejer. Den er nem at justere i nakken, så den passer til enhver hovedfacon. Lukkes med almindelig kliklukning under hagen. Masser af ventilationskanaler

BLIZ - Defender: 
God pasform og nem at justere med hjul i nakken. Kliklukningen under hagen har ekstra polstring. Har indvendigt fluenet.  

SPECIALIZED - HairPort: 
Kvindehjelm, udformet, så der også er plads til en hestehale. Nem at justere i nakken med hjul. Kliklukning under hagen. Hjelmen har aftagelig skygge, god ventilation og er let polstret. 
Bedste - Kosttilskud til træning *

Det nye indenfor kosttilskud er skræddersyede pakker, som man selv kan justere efter behov. De er inddelt i dagsposer, så de er nemme at have med på ferie. Du er fri for at tage piller fra 10 forskellige pakker, da det hele er samlet i en pakke.

Active Day Dose: Alt efter dine behov, får du pakninger med præcis de vitaminer og mineraler som du har brug for. Leveres til 7 eller 28 dage.       

PurePharma - PP3: Med 30 dagsdoser af Omega-3, D-vitamin og Magnesium får du hver dag de 3 vigtige vitaminer og mineraler. PurePharma D-3 er ikke et syntetisk vitamin, men et naturlig vitamin tilsat økologisk kokosolie. PurePharma M-3 er i organisk form og tilsat både B6 og zink. Alt er samlet i PurePharma PP3, så du får dækket dine basale vitamin- og mineralbehov – hver dag

Zentabox: 
Pakke med 28 daglige tilskud, af vitaminer og mineraler der er skræddersyet til dig, Du kan løbende ændres sammensætningen, i takt med at dit liv ændrer sig. 
Bedste - Bar *

Har du behov for ekstra energi inden træning, kan du tage en energibar fyldt med lækre nødder og tørrede frugter. Efter træning er en proteinbar et hurtigt mellemmåltid og fylder kroppens depoter op igen. 

Bonk Breaker
: Energibaren der minder lidt om cookie dough! Baren er nærende og fyldt med protein, gluten-fri og økologisk – og så har den har en fantastisk smag! Den er god på en lang cykeltur.

LinusPro - Protein bar:
 Lækker chokoladebar proppet med protein. Smagen af mørk chokolade, mandel og honning er sød og god. Velegnet som en sund snack eller en hurtig energikilde før eller efter træning.  

LinusPro - Raw bar: En helt igennem økologisk, vegansk og glutenfri bar. God som et lille sundt mellemmåltid. 
Bedste - Cykelbuks *

Skal du cykle langt, er det altafgørende med et par komfortable cykelbukser. De skal have optimal pasform, og har en god pude bagpå, som giver støtte uden at virke generende eller for stor.

Specalized - Bicycles SL PRO BIB shorts med "hookup"
: Flot farvekombination, smart ”hookUp” magnet lukning, for let at kunne træde af på naturens vegne. Materialet sørger for god åndbarhed og UV 50+ beskyttelse. Tyk pude.  

CRAFT -  Belle Glow:
Helt sort Bib shorts med en ny supersmart løsning for nemt at løse et hurtigt toiletbesøg. Teknisk kompressionsmateriale der giver god muskelstøtte og effektiv fugttransport.

2XU -  Active TRI shorts: Korte kompressions TRI short til træning og spinning. Den tynde pude tørrer hurtigt hvilket er et must når du dyrker triatlon. 
Bedste - Sportscare *

De fleste sveder når de løber. Er du typen som får slidmærker under armene, eller ved sports BHen, er her nogle gode bud på at undgå det.

Perspirex - Comfort: Antiperspirant med høj holdbarhed og langvarig beskyttelse mod sved i 3-5 dage. CPX Skin Care System beskytter din hud og minimerer den irritation, som kan opleves ved brug af ekstra effektive antiperspiranter. Fri for parfume og er det perfekte valg for dem, der ofte følger sig generet af sved og svedlugt   

Take care spray -Active by Charlotte:  Sprayes mellem lår, under arme, ved bryst og alle andre steder hvor du kan opleve at få rødme eller sår når du sveder og oplever friktion. Take Care Spray er økologisk og uden parabener og parfume, samt Astma Allergi certificeret  

Runners Powder - Active by Charlotte: Undgå sure ildelugtende tæer med vabler. Holder fødderne tørre og velplejede. Ideel til Løb og cykelturen, de lange vandreture, ski etc. Kom pudderet direkte ned i dine strømper og sko. Astma -Allergicertificeret. Uden Parabener og Prafume 
Indsend din stemme

Før du er med i konkurrencen, om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr, skal du give os lidt informationer. Information har vi brug for så vi kan kontakte dig, hvis du er en af de heldige vindere.
 
Fornavn *

 
Efternavn *

 
Telefon *

 
Adresse *

 
CO (valgfrit)

 
Postnummer *

 
By *

 
Ønsker du at modtage 2 nr. af IFORM gratis, og blive motiveret til en endnu sundere livsstil? *

{{answer_41677322}} ved at trykke på JA vil du gerne abonnere på i FORM og får dine første 2 numre GRATIS. Derefter modtager du i FORM i løbende abonnement. Du kan når som helst opsige abonnementet efter de 2 gratis numre.  Jeg har læst og accepterer abonnementsbetingelserne.

Læs vilkår her www.iform.dk/abobetingelser

Bemærk: Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det. Abonnementet betales for 4 numre ad gangen, i alt 287,80 kr. (71,95 kr. pr. nummer)abonnementet for at det afsluttes.
     
 
Husk at godkende betingelserne *

Ved deltagelse tilmeldes du automatisk IFORM's nyhedsbrev.
Bemærk at medarbejdere på Benjamin Media ikke kan deltage i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
     
{{answer_41677322}} tak for din deltagelse! Du kan læse meget mere om de produkter som er nomineret til TRÆNINGSFAVORITTER 2017 på www.traeningsfavoritter.dk

Vil du vide mere om de forskellige brands kan du besøg dem her:

HUMMEL - www.hummel.dk 
2XU- www.2xu.com
CASALL - www.casall.dk
KARI TRAA - www.karitraa.com
PUMA - www.puma.dk
ASICS  - www.asics.dk
GARMIN - www.garmin.dk
FEETURES - www.feeturesrunning.com
JBL - www.jbl.com
P20 - www.p20.dk
POC - www.pocsports.com
ZENTABOX  - www.zentabox.dk
SPECIALIZED - www.specialized.dk
GU ENERGY  - www.guenergy.com
Active by Charlotte - www.activebycharlotte.com
BROOKS - www.brooksrunning.com
DIADORA - www.diadora.dk
TOMTOM - www.tomtom.dk
PLANTRONICS - www.plantronics.com
AVÉNE SUN  - www.avene.co.uk
A-DERMA - www.aderma.com
BLIZ - www.bliz.com
DAYDOSE - www.daydose.dk
CRAFT -  www.craftsportswear.com
LINUSPRO - www.linuspro.dk
HELLY HANSEN - www.hellyhansen.dk
MIIEGO - www.miiego.dk
P20  - www.p20.dk
CEP - www.cep.dk
POLAR - www.polar.dk
PURE PHARMA - www.purepharma.dk
SKECHERS - www.skechers.dk
Læs mere om de nominerede