VELKOMMEN TIL AFSTEMNINGEN
Træningsfavoritter – I FORMs Læserpris gennemføres for anden gang i 2018. AFSTEMNINGEN ER SLUT

Du har nu mulighed for at stemme om, hvilke produkter du synes er de absolut bedste i forbindelse med en aktiv livsstil. Det tager KUN 2 minutter at være med!

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra 28. marts til 22. maj 2018 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen består af 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr. Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni og får direkte besked.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage markedsføringsmateriale fra I FORM, som er I FORMs nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ugentligt, og du kan til en hver tid afmelde dig via afmeldingslinket i bund af nyhedsbrevet.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Træningsfavoritter – I FORMs Læserpris.
 
Bedste - Yogamåtter *

Der er stor forskel på tykkelse, tyngde, farver, og hvordan de forskellige måtter føles at stå på, og derfor er der god grund til at vælge din helt egen favorit, som kan optimere din træningsglæde og afspejle netop din personlighed.

Grounded Factory – Stone Warm Pink Yoga Mat, 4 mm
Kan en yogamåtte være smuk? Så er denne her et godt bud på det. Her er vi ude i en kvalitetsmåtte af naturgummi og kunstigt ruskind, der med sine 2,7 kilo er i den tunge ende. Tyngden giver en god fornemmelse, når du står på den, og måtten er især god til hot yoga og andre træningsformer, hvor du sveder meget, da anti-slip-funktionen bliver ekstra aktiveret af sved. Skal du have den med på farten, er det muligt at tage den på skulderen i bærestroppen.

Casall – Yoga Mat position, 4 mm
Måtte, der med sit prægede mønster er superfeminin. Men udseende er jo ikke alt – og der er da også meget anvendelighed at hente i måtten. Overfladen er nem at stå fast på, og måtten er tilpas blød til, at du synker let ned i den, hvilket giver et rart og godt greb. Stregen, som løber ned langs midten af måtten, gør det nemmere at tjekke, at du står rigtigt i positionerne. Med en vægt på 0,8 kilo og en bærestrop er den nem at have med på farten. 
Sports-bh’er: Medium support *

Til træningsformer, hvor du ikke hopper, som fx styrketræning, yoga og cykling, er en bh med medium support ofte et godt valgt. Komforten er i top i denne mellemkategori, da barmen bliver holdt tilpas på plads, uden at det bliver for meget.

Björn Borg – Medium Support Sport Top
Vil du gerne se godt ud inderst inde? Så er bh’en her et godt valg. Med den høje halsudskæring og de beskyttende og støttende indlæg, som tilmed er aftagelige, er designet i top. Materialet foran er blødt og behageligt og kombineret med mesh-paneler bagpå og under brystet.

Casall – Confidence Sports Bra
Formstøbte skåle = flot barm, og netop formstøbte skåle har denne bh fra Casall. To andre fine features er den praktiske lynlås foran, som gør det nemt at tage bh’en af og på, samt de justerbare, bløde og brede stropper, som gør det lettere at få bh’en til at sidde perfekt.

Craft – Comfort Mid Impact Bra
Ahh … Her er der tale om en virkelig blød sports-bh uden generende sømme og i et svedabsorberende materiale. Pasformen og det elastiske stof er medvirkende til, at den passer til langt de fleste, og gør den også velegnet, hvis du skal have bh’en på i længere tid ad gangen. 
Sports-bh’er: High support *

Skal du give den gas til træning, eller har du en stor barm, er en bh med høj support uundværlig. Den sikrer, at din barm bliver, hvor den skal selv under hop og løb, så du kan yde fuldt ud

Björn Borg – Racer Back Sports Top
De formstøbte skåle giver maksimal support, og udskæringen er i et feminint, dybt V. På bagsiden løber der et bredt bånd rundt langs ryggen, som giver en god pasform uden sidedeller. Lidt utraditionelt er lukkemekanismen placeret i siden, hvilket gør, at hægterne ikke generer under træning på gulv.

Kari Traa – Frigg
Her er tale om en sports-bh, som kommer så tæt som muligt på en klassisk bh med formstøbte skåle. De justerbare stropper giver mulighed for tilpasning, og en ekstra hægte gør det muligt at holde stropperne sammen, så bh’en også passer til en top med bryderryg. Der er en bred lukkemekanisme med tre hægter for god støtte og sikkerhed.

Casall – Iconic Sports Bra
Denne sports-bh er en alsidig klassiker, der kan bruges til alt lige fra rolig yoga til intervalløb. I udtrykket ligner den en klassiske sports-bh uden skåle. Det dobbelte stoflag sørger for god support, og den store variation i størrelser, hvor du kan vælge mellem to skålstørrelser og kombinere dem med størrelserne XS-XL, gør det nemt at finde den helt rette. 
Bedste - Smoothieblendere *

At spise sundt og varieret skal helst være nemt og overskueligt, for at det lykkes, og det kan en smoothieblender hjælpe til med. Kom frugt og grønt i blenderen, tryk på knappen, og tag beholderen med som en kop med låg på farten.

OBH Nordica – Smoothie Twister
En lille, let maskine, der ikke fylder meget i skabet, men som til gengæld sørger for, at du kan lave flere smoothies ad gangen, fordi der er to kopper til. Lågene har drikketud og håndtag. Du kan blende det meste til trods for den forholdsvis lille motor, og når der ikke er mere smoothie, kan de fleste dele komme i opvaskemaskinen.

Philips – Avance Collection højhastighedsblender
Her får du to i én – en almindelig 2 liters beholder samt to medfølgende glas med låg til smoothies, som du kan drikke direkte fra. Det sparer plads i køkkenet, fordi du kun har brug for én maskine til det hele. Og når du er færdig med at blende og drikke, kan de fleste dele komme i opvaskemaskinen.

Kenwood – SMP060WG sportsblender
En lille, smart blender med ekstra kop, så du kan lave to smoothies ad gangen. Der er to hastigheder, der gør det muligt at tilpasse niveauet, alt efter hvad du blender, og til trods for den lille motor er der god mulighed for at blende det meste. Lågene er udstyret med en tud, der er nem at drikke af, og de fleste dele kan gå i opvaskeren. 
Bedste - Trådløse høretelefoner *

Undersøgelser har vist, at du får større træningsglæde og forbedrer dine præstationer, når du træner med musik i ørene. Derfor er et par høretelefoner uundværlige, når du vil have max ud af din træning. Selvfølgelig er det vigtigt, at de har god lyd, men det er mindst lige så relevant, at de sidder godt og bliver, hvor de skal.

Jabra – Elite Sport
Her er ikke blot tale om et par klassiske in-ear-høretelefoner, for disse kan mere end blot at spille musik. De har indbygget pulsmåler, og en tilhørende app kan hjælpe med at planlægge og analysere din træning. Desuden har de indbygget mikrofon, som gør, at de kan bruges som headset. De fylder hele øret, og dermed sidder de godt fast – især fordi der er en del ekstra udstyr, som kan hjælpe med at tilpasse størrelse. Høretelefonerne kan holde til 4,5 timers musik, og det medfølgende etui sørger for 9 timers ekstra opladning på farten.

Bang &Olufsen – BeoPlay E8
B&O er kendt for sin fantastiske lyd, og det holder også ved disse høretelefoner. De er fri for knapper, og i stedet styrer du dem ved hjælp af touch, hvor tryk på henholdsvis højre og venstre er forskellige kommandoer. På en fuld opladning holder de til 4 timers musikafspilning, og derudover er der 2x4 timers ekstra opladning på farten med det medfølgende læderetui, der fungerer som oplader. De kan også bruges som headset, og der medfølger ekstra dutter, så de kan tilpasses øregangen.

MIIEGO – AL3+ Freedom Rose Gold Exclusive Edition
Skal det være nemt, er Miiegos feminine høretelefoner et godt bud. Du sætter blot de to runde hørebøffer på ørene, og ved hjælp af den lille bøjle langs nakken bliver de siddende der. De rækker til hele 11 timers musik på en opladning, og knapperne sidder på selve høretelefonerne. Hvis telefonen ringer, kan de også bruges som headset. 
Bedste - Træningsjakker *

Med den rette jakke sikrer du dig, at du føler dig godt tilpas, når træningen foregår udendørs. En god en af slagsen holder dig varm og tør, samtidig med at den giver dig mulighed for at komme af med overskydende varme.

Peak Performance – Work It Jacket
Der er tænkt godt over designet ved denne jakke, der har mange detaljer, som gør det nemt at træne i alt slags vejr. Blandt andet er det værd at fremhæve de brede, bløde elastikker rundt om håndleddene og ryggen, som holder kold luft ude, samt den ekstra lynlås op langs ryggen, som kan lynes op, hvis du får det varmt undervejs. Den er udstyret med reflekser og hætte og er vind- og vandafvisende.

Ronhill – Trail Quantum Jacket
Er du vild med letvægtsjakker, er her et godt bud. Det er næsten ikke til at mærke, at man har den på, hvilket gør den særligt velegnet til lange løbe- og gåture. Den er nem at ånde i, utrolig blød og har reflekser ned langs ryggen. En smart detalje er, at det er muligt at gemme hætten under kraven. Og så er prisen værd at nævne, for der er meget kvalitet at hente for pengene.

Kari Traa – Tove
En varmere jakke, der kan bruges både til udendørstræning, hvor pulsen ikke kommer op at ringe, og til løb på kolde dage. En særlig deltalje er længden, som gør, at jakken varmer godt om bagdelen, samt de isolerede paneler på forsiden og skuldrene, som varmer og beskytter. Der er fordelt reflekser rundt på jakken for god synlighed. 
Bedste - Træningsbukser *

Pasformen er alfa og omega, når det kommer til træningsbukser. De skal sidde tilpas stramt til, at de bliver, hvor de skal under strabadserne, men samtidig skal de kunne følge din krops bevægelser ud i alle positioner.

Peak Performance – Work It Shorts
Et par shorts til varme dage eller indendørstræning, hvor du har brug for god ventilation og stor bevægelsesfrihed. Det løse ydre er kombineret med en indvendig trusse for ekstra komfort, og den brede elastik i kanten sikrer, at shortsene bliver, hvor de skal. Som en ekstra lille feature er der en diskret lomme, som gør det muligt at have nøgler eller lignende med på turen.

Kari Traa – Louise
Et par løbe- eller træningstights, der med syningerne på lårene giver et flatterende look. Der er mange små deltaljer – blandt andet er reflekserne placeret fint, og stoffet i knæhaserne er ekstra tyndt og blødt. Ved anklerne er der gummi og lynlås, som sikre, at buksebenene ikke kryber op, og bagpå finder du en klassisk lynlås-lomme til småting.

Ronhill – Trail Cargo Contour Capri Tights
Ronhill sørger for, at du ikke går kold på turen. Tightsene giver nemlig god mulighed for at have forplejning med, og derfor egner de sig især godt til de lange gå- og løbeture samt til trailløb. Der er en lomme på hver side af benene til fx små vandflasker eller energibarer samt en elastik, der kan holde på gels, og en stor lomme bagpå. Derudover er der fine reflekser, og de er nemme at justere i livet. 
Bedste - Cykelhjelme *

En cykelhjelm er et must for at beskytte hovedet. Hjelmen skal være nem at justere, have en god pasform, og være komfortabel og let.

Witt by Livall
Ved første hurtige øjekast ligner hjelmen her en helt klassisk sag, men den har mange ekstra funktioner. Blandt andet gemmer der sig høretelefoner, baglygte og bliklys i hjelmen samt en fjernbetjening til styret, hvor funktionerne kan styres fra. Og er uheldet får den person, du har oplyst, tilsendt en sms om, hvor du befinder dig.

Nutcase - Metroride
Cykelhjelm til voksne, der med sin lette vægt, aftagelig skygge og 6 store ventilationshuller er en cykelhjelm i en klasse for sig selv. I nakken af denne Metroride cykelhjelm, finder du et skruespænde der giver dig gode muligheder for at indstille størrelsen på hjelmen. Magnetisk hagelås der kan åbnes med en hånd. En meget let og strømlinet cykelhjelm.


 
Bedste - Aktivitetsarmbånd *

Kært barn har mange navne, og det gælder også trackerne i kategorien her. Det, der definerer produkterne, er, at de hjælper dig med at holde øje med din generelle sundhed i hverdagen, og deres primære funktioner er at tælle skridt og etager, måle puls og kalorieforbrænding samt holde øje med din søvn.

Fitbit – Charge 2
Armbåndet er diskret og let og passer derfor fint til at have på hver eneste dag, hvilket det netop er designet til. Udover de klassiske funktioner, der måler din dagligdagsaktivitet, kan armbåndet blandt andet bruges som lydløst, vibrerende vækkeur, og det er muligt at vælge mellem forskellige træningsformer for mere præcise målinger.

Garmin – Vívosmart 3
Let og elegant fitnessarmbånd, som foretager alle de klassiske målinger af din daglige aktivitet inkl. dit stressniveau. Desuden kan det blandt andet estimere din max-puls samt fitnessalder, og så er armbåndet særligt godt til styrketræning, hvor det kan måle repetitioner, øvelser, sæt og intensitet.


 
Bedste - Smartwatches *

Urene i denne kategori er en blanding mellem en aktivitetsmåler og et træningsur, og fælles for dem er, at de har touch-skærme samt mulighed for at tilslutte kreditkort og bruge uret som betalingsmiddel.

Fitbit – Ionic
Uret byder på mange funktioner. Du får blandet andet en personlig træner med funktionen Coach, der viser dig øvelser direkte på håndleddet. Derudover kan det give dig feedback på dine bevægelser undervejs på dine gå- og løbeture via høretelefoner. Udover træningsfunktionerne er det også et allround-aktivitetsur, som har alle de mest velkendte funktioner til at måle daglig aktivitet.

Garmin – Vívoactive 3
Et alsidigt GPS-smartwatch, der sikrer, at du kan tracke både dine daglige aktiviteter samt din træning. Det har blandt andet 15 forudindlæste sports-apps. Derudover kan det estimere din fitnessalder og din max-puls.


 
Bedste - Løbeure *

Urene har fokus på træning og især løb, og derfor er de særdeles velegnede til dig, der gerne vil holde øje med dine præstationer. Sidder de på håndleddet hele dagen, kan de også måle generel aktivitet og velvære.

Polar – M430
Uret tracker dine løbeture ved hjælp af blandt andet pulsmåling og gps og giver individuelle træningsprogrammer til alle løbere – lige fra begynderen til den erfarne. Efter hver tur giver uret feedback, som du kan bruge til at få overblik over din præstationer og mere motivation. Derudover er det muligt at tage forskellige tests, og uret registrer selv, når du begynder at være aktiv.

Garmin – Forerunner 235
Et løbeur, som giver god og alsidig indsigt i dit løb ved blandt andet at måle rekorder og hjælpe dig med personlig planlægning af din træning, hvad enten løbeturen foregår udendørs eller på løbebånd. Uret er også brugbart til anden træning – blandt andet cykling, da uret har indbygget gps-cykelcomputer.

Suunto – Spartan Trainer Wrist HR
Uret her er velegnet til løb, men også mere end det. Det er nemlig et ur, som kan bruges til at tracke mange forskellige træningsformer, hvor det giver mening at måle puls, hastighed og distance. Og så er det vandtæt, hvilket også gør det brugbart til triatlon. 
Bedste - Avancerede træningsure *

Ure, der kan det hele. Det er, hvad du finder i puljen her. Urene har alle de grundlæggende funktioner samt indbygget højdemåler og kompas, som gør dem særligt velegnede til udendørstræning.

Garmin – Fenix 5 Sapphire
Udover de funktioner, som naturligt hører hjemme i en tracker, finder du avancerede funktioner i uret, som kan så meget, at det er særligt velegnet til atleten eller udendørseventyreren. Hold øje med din træning og din tilstand ned til mindste deltalje, og følg dine præstationer og din udvikling tæt. Uret er i et robust og slidstærkt design, som kan stå mål med langt de fleste aktiviteter – også i vand.

Suunto – Spartan Sport Wrist HR Baro
Dette ur henvender sig til den avancerede sportsudøver og udendørstypen, der vil have adgang til meget data og kunne tracke mange former for sport. Det kan måle op til 80 forskellige træningsformer og giver dig et komplet overblik over dine aktiviteter – både hvad angår træning, men også i forhold til din daglige tilstand.


 
Bedste - Mellemdistance løbesko *

Til hverdagsløbet har du brug for en sko med god støtte og stødabsorbering, som er holdbar og kan klare lidt af hvert.

Diadora – BluShield
Løbesko i blødt og lækkert materiale med mange ventilationshuller. Sålen formgiver sig efter foden, så den tilpasser sig optimalt, og der er god affjedring, uden at det bliver for meget. Looket er diskret og gør, at skoen matcher langt det mest træningstøj.

Saucony – Guide ISO
En sko til hverdagsløb, der med sin lille vægt er rar at bære på foden. Den er velegnet til moderat pronation, og sålen har god stødabsorbering, der giver en blødere sko. Materialet på toppen er tyndt og alligevel slidstærkt, og det gyldne look gør skoen feminin.


 
Bedste - Langdistance løbesko *

Når der skal tilbagelægges mange kilometer på vejen, er en god sko virkelig vigtig. Den skal være let og sidde perfekt på foden, så den hjælper dig på vej skridt for skridt.

Hoka One One – Tracer 2
Skoen her er til løberen, der ønsker masser af komfort og stødabsorbering. Den egner sig godt til at tilbagelægge mange kilometer om ugen i og til de længere løbeture samt til løbere med sarte led, der har brug for ekstra beskyttelse. Sålen er designet til at føre energi frem mod forfoden, så skoen hjælper løbet på vej.

Saucony – Triumph ISO 4
God til at løbe mange og længere løbeture i. Den er beregnet til en neutral fod, og sålen er med til at sikre en god teknik, som minimerer energitab. Overdelen er i et åndbart mesh-materiale, som mindsker friktion, og skoen vejer ikke ret meget.

Diadora – BluShield Fly
God sko til at få mange kilometer i benene i, men den kan også bruges til intervalløb. Sålen har en utrolig blød stødabsorbering og tilpasser sig alle løbestile og korrigerer forskelligheder i fødderne. Designet er enkelt, og de fine detaljer giver et futuristisk udtryk.
 
Bedste - Proteindrikke *

Har du brug for et ekstra skud protein i forbindelse med hård træning, kan en proteindrik være en fin løsning.

Barebells – Milkshake
Milkshake! Navnet snyder ikke her, for drikken har både konsistens og smag som en klassisk milkshake. Den er fri for laktose og uden tilsat sukker og smager af enten vanilje eller chokolade. Drikken indeholder 7,3 gram protein pr. 100 milliliter.

LinusPro Nutrition – Whey Protein Soda
En læskende drik med brus, som smager af appelsin og mango, og minder meget om en sodavand i konsistens og smag. Den indeholder 2 gram protein pr. 100 milliliter og er uden tilsat sukker.

Nutrilett – Smart Meal - måltidserstatning
Her er der tale om en decideret måltidserstatningsdrik, og derfor er den mere end blot en proteindrik i forbindelse med træning. Drikkens konsistens og smag minder meget om en kakaomælk, og der er 4,3 gram protein pr. 100 milliliter. Dog skal man i forbindelse med indtagelsen af Nutrilett huske, at drikke ekstra væske.
 
Bedste - Chews og gums *

Til lange og krævende træninger, hvor du har brug for ekstra energi, kan løsningen være såkaldte chews eller gums, der tanker dig op. De vingummi- eller tyggegummilignende produkter vejer ikke ret meget og er derfor nemme at have med.

Squeezy – Energi Fruit Gum
Disse vingummier kunne i form og smag godt være noget, der var at finde i en bland-selv-slikbutik, for de minder meget om almindelige vingummier med en frugtig og let syrlig smag. De indeholder 72 gram kulhydrater pr. 100 gram.

32Gi – Sport Chews
Produktet er formet som én stor vingummi og har en geleagtig konsistens med en sød smag, som enten smager af appelsin, fersken eller lime. Der er 66 gram kulhydrat pr. 100 gram.

Gerimax – Boost Gum
Her er der tale om et lidt anderledes produkt i forhold til de to andre i kategorien, da produktet er et sukkerfrit mint-tyggegummi, der giver et boost i form af koffein og ginseng. Gerunax - Boost er et kosttilskud 
Bedste - Barer *

En bar i forbindelse med hård træning kan være en nem (og velsmagende) måde at tanke depoterne op på.

Barebells – Protein Bar
Smag og konsistens minder om en klassisk slikbar med chokolade og karamel. Der findes tre forskellige varianter, og de indeholder alle sammen 36 gram protein pr. 100 gram.

Maxim – Protein Bar
Konsistensen er lækker blød, og baren smager af chokolade og saltkaramel. Den indeholder 40 gram protein pr. 100 gram.

Squeezy – Protein Energy Bar
Konsistensen på denne bar er ret kageagtig. Den smager af vanilje og har chokoladeovertræk, og der er 30 gram protein pr. 100 gram.

PurePower – Energy Snack
Denne bar er en smule anderledes end de andre, da den ikke er en decideret proteinbar, men en snackbar til før og under træning. Der er to smagsvarianter – kakao og tranebær/kerner. Konsistensen og smagen minder om havregrynskugler.
 
Bedste - Geler *

Til højintens træning og konkurrencer, hvor du virkelig giver den gas, kan det være fint at have et par gels med, så du undgår for store udsving i dit blodsukkerniveau undervejs.

32Gi – Sports Gel
En tyk gel af rissirup, der kommer i fem forskellige smagsvarianter. Produktet egner sig godt under hård træning, hvor du har brug for at ligge på et stabilitet energiniveau hele vejen igennem. Det er uden laktose, soja, æg og gluten og er derfor veganervenligt.

PurePower – Energy Gel
Gelen er beregnet til at tage før og under træning, når du har brug for ekstra energi – fx under konkurrencer og hård træning. Indeholder 70 procent kulhydrater og smager af citron og te.


 
Bedste - Elektrolytter *

Elektrolytterne er pulver, som blandes op med vand. De sørger for at opretholde en god væskebalance og et stabilt præstationsniveau i forbindelse med hård træning, hvor du sveder meget – fx hvis det er meget varmt, eller du virkelig skal yde.

PurePower – Carbo Race Elektrolyt
Pulvet er portionsopdelt i små poser, og når det bliver blandet med vand, smager det af hyldeblomstdrik. Det indeholder 92 procent kulhydrat og hjælper med at opretholde væskebalancen under langvarig aktivitet og konkurrence.

32Gi Endure Sports Drink
Pulveret findes i forskellige smagsvarianter og mikses med vand og drikkes, når der skal ydes. Det indeholder en blanding af langtidsvirkende kulhydrater og består af 88 procent kulhydrat. 
Bedste - Kosttilskud *

Som et supplement til en sund og varieret kost kan det være en idé at spæde til med et kosttilskud, der sørger for, at du har balance i kroppen.
Der er nogle få næringsstoffer, som det er vanskeligt at få gennem kosten, og fiskeolie er en af dem, nærmere bestemt omega 3, som er så vigtigt for både vores krop og hjerne.

LongoVital – Sport
Tabletterne indeholder en blanding af vitaminer, mineraler og urter og har især fokus på at tanke op med magnesium, C-vitamin og D-vitamin. Det henvender sig særligt til folk, der træner, da det med magnesiumindholdet, har fokus på vedligeholdelse af muskler og med C-vitaminindhold som mindsker træthed og udmattelse samt vedligeholder immunforsvaret under og efter intens fysisk aktivitet.

Berthelsen Multi Sport
Indeholder en store blanding – 13 vitaminer, 11 mineraler, 6 aminosyrer og omega-3 fedtsyrer. Den er sammensat specielt til sportsfolk og motionister og har blandt andet fokus på at mindske træthed og udmattelse, styrke immunforsvaret og gøre kroppen i stand til at præstere bedre.

Puori – Puori 03
Puori O3 er lavet af bæredygtigt fangede ansjoser fra Stillehavet. Samtidigt er Puori O3 et af de reneste og mest potente fiskeolieprodukter på markedet, og forbrugerrådet tænk gav den en førsteplads i sin kategori sidste år. For at sikre den ypperste renhed, friskhed, koncentration og kvalitet af produktet bliver indholdet 3. parts-testet af IFOS (The international Fish Oil Standards). Renheden betyder, at produktet ikke smager af fisk, så du kan understøtte din træning uden ubehagelige fiskebøvser. 
Bedste - Kosttilskud / Magnesium *

Magnesium er vigtigt i mere end 300 kemiske reaktioner, der hjælper til at kroppen fungerer korrekt. Mineralet vedligeholder din normale energi, og modvirker træthed, udmattelse og kramper i musklerne.

Multi-tabs Magnesium 350mg
Multi-tabs Magnesium er et apoteksforbeholdt kosttilskud med magnesiumoxid, som bl.a. bidrager til en normal muskelfunktion og til at mindske træthed og udmattelse

Puori magnesium M3
Produktet bliver naturligt udvundet af jord og havvand. Sammen med vitamin B6 bidrager magnesium til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte samt nervesystemets normale funktion.
Der anvendes udelukkende magnesium og zink i organiske forbindelser som sikrer høj bio-tilgængelighed.

Berthelsen Mag-Citrat + B6
Berthelsen Mag-Citrat + B6 er et vegansk og letoptageligt magnesiumtilskud med en optimal kombination af magnesium-citrat og aminocheleret magnesium-bisglycinat samt vitamin B6. 
Indsend din stemme

Før du er med i konkurrencen, om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr, skal du give os lidt informationer. Information har vi brug for så vi kan kontakte dig, hvis du er en af de heldige vindere.
 
Fornavn *

 
Efternavn *

 
Telefon *

 
Adresse *

 
CO (valgfrit)

 
Postnummer *

 
By *

 
Få 2 nr. af I FORM for 0 kr. og få inspiration til træning, kost og en sund livsstil. *

Ja tak, jeg ønsker at få de første to numre af I FORM for 0 kr.

Derefter modtager jeg magasinet i løbende abonnement, som til en hver tid kan opsiges efter de første to gratis magasiner.

Jeg har læst og accepteret abonnementsbetingelserne – https://bonniershop.dk/abonnementsbetingelser-da/?product_code=IFO

OBS: Efter du har modtaget to magasiner, fortsætter du i løbende abonnement, som betales med 4 numre ad gangen (73,95 kr./magasin – i alt 295,80 kr.) Abonnementet kan til en hver tid opsiges.
     
 
Husk at godkende betingelserne *

*Ved at deltage i konkurrencen tilmeldes du automatisk IFORM's nyhedsbrev. IFORM´s nyhedsbrev udkommer ugentligt via e-mail, og du kan til en hvertid afmelde dig servicen via afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Konkurrencen afholdes af IFORM. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 3910 3015

Konkurrencen løber i perioden 28. Marts – 22. Maj 2018.  Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar. Vinderen får direkte besked på mail, efter den 21.Juni

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på IFORM.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. *

*Ved at deltage i konkurrencen tilmeldes du automatisk IFORM's nyhedsbrev. IFORM´s nyhedsbrev udkommer ugentligt via e-mail, og du kan til en hvertid afmelde dig servicen via afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Konkurrencen afholdes af IFORM. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 3910 3015

Konkurrencen løber i perioden 28. Marts – 22. Maj 2018.  Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar. Vinderen får direkte besked på mail, efter den 21.Juni

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på IFORM.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. *

     
Tak for din deltagelse! Du kan læse meget mere om de produkter som er nomineret til TRÆNINGSFAVORITTER 2018 på www.traeningsfavoritter.dk

Få 4 nr. af I FORM + Komplet træningspakke for 149 kr.+ porto
Spar 646 kr.
Og få samtidig vores digitale tillæg "Bliv Bikiniklar"

Klik og få dit tilbud