VELKOMMEN TIL AFSTEMNINGEN
Træningsfavoritter – I FORMs Læserpris gennemføres for anden gang i 2018. AFSTEMNINGEN ER SLUT

Du har nu mulighed for at stemme om, hvilke produkter du synes er de absolut bedste i forbindelse med en aktiv livsstil. Det tager KUN 2 minutter at være med!

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra 28. marts til 22. maj 2018 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen består af 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr. Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni og får direkte besked.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage markedsføringsmateriale fra I FORM, som er I FORMs nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ugentligt, og du kan til en hver tid afmelde dig via afmeldingslinket i bund af nyhedsbrevet.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Træningsfavoritter – I FORMs Læserpris.
Tak for din deltagelse! Du kan læse meget mere om de produkter som er nomineret til TRÆNINGSFAVORITTER 2018 på www.traeningsfavoritter.dk

Få 4 nr. af I FORM + Komplet træningspakke for 149 kr.+ porto
Spar 646 kr.
Og få samtidig vores digitale tillæg "Bliv Bikiniklar"